Vellykket flyttefest

MC Klær Bergen
SPONSET HJELM: (Fra v.) Ethel Gjellestad, Marius Ripel Jensen og Øyvind Osa fra utstyrsleverandøren Bihr Nordic.

Mc Klær Bergen inviterte til offisiell åpning i nye og større lokaler lørdag 4. mars. Iført et friskt antrekk som førte tankene hen til 1950-tallet, Coca Cola og Rockabilly, kunne daglig leder, Ethel Gjellestad, ønske de besøkende velkommen.

Ethel Gjellestad
INVITERTE: Daglig leder Ethel Gjellestad i Mc Klær Bergen.

Antrekket var nok heller ikke tilfeldig valgt, for halve butikken har fått et helt klart og bevisst retropreg. Kanskje ikke så vanlig på våre kanter av landet ennå, men helt i tråd med det som allerede i lengre tid har vært å finne flere steder ellers i Europa og USA. Mens ene delen har et rikholdig utvalg av kjøreutstyr i racing- og touringsortimentet, har altså den andre delen fått en svært så trendy look. Rommets interiør, med «gamle» skilt og flere andre tilårskomne effekter gir sammen med det store bildetapetet et lunt preg som sikkert vil falle i smak hos mange.

STØRRE LOKALER: Mc Klær Bergen har vært en avdeling av Nesttun Trafikkskole siden 2013. Først som nettbutikk, men siden også med egen butikk i kjøreskolens lokaler i Fanaveien. Her holdt man til helt til januar i år, hvor butikken så ble flyttet til det tidligere Jysk-bygget i Totlandsveien 2 på Midtun. Det nye lokalet er betydelig større enn det forrige, og parkeringsmulighetene er også forbedret. Av klær og annet utstyr som butikken fører er blant andre kjente merker som Dainese, Alpinestars, AGV, Airoh og Origine.

RETRO: Noe av utvalget i halvhjelmer.

RIKHOLDIG UTVALG: Det er også tatt inn merker som Trilobite og Rusty Pistons samt det tyske merket Held Bikerfashion hvor Ethel har satset på et ganske stort sortiment, og der noe av vareutvalget beskrives som Amcar og Rockabilly-klær. Hun kan ellers føye til at det gikk unna med pølser og brød fra utegrillen denne solfylte formiddagen hvor gradestokken etter hvert svingte seg helt opp mot syvtallet. Likevel ikke varmt nok til at flertallet av de besøkende stilte med motorsykler, men noen av arten observerte vi likevel.

TIL PYNT: Innimellom klær og kjøreutstyr er det også gjort plass til litt nips.

HILSE PÅ: Antall besøkende innom butikken blir anslått til rundt hundre, men langt fra alle var kommet for å handle. Noen hadde nok tatt turen mest for å hilse på Hordalands egen Superbike-utøver, kvinnheringen Marius Ripel Jensen, som Mc Klær Bergen valgte å sponse både i fjor og i år. Vi fikk slått av en prat med ham, og kommer tilbake med en egen artikkel om dette på et senere tidspunkt.

NÅDDE IKKE FREM: Ethel var forøvrig bare delvis fornøyd med salget, blant annet fordi en hel container med årets varer ikke nådde frem i tide og først ble levert til butikken to dager senere. Likevel var hun tilfreds med arrangementet og de mange fremmøtte fordi hun mener det er viktig å vise seg frem og markere seg i et stadig tøffere marked med mange aktører.

SALG: Fjorårsmodeller er på tilbud.

Hun kan også trøste seg med at nettbutikken står for drøyt 30% av omsetningen og at denne andelen ser ut til å øke. Hvorfor flere av hennes produkter viser seg å slå bedre an nord for Trondheim enn andre steder har hun ingen forklaring på, men tolker det positivt og som et tegn på kommende økning av omsetningen.

NYE MODELLER.
KLASSISK: Nostalgisk bildetapet gir en fin effekt.
TRENDY: Kjørejakker- og bukser i flere stilarter.   
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/0/4/4/mc-pluss.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2692