Tilbakeblikk 2017

Godt Nytt MC år
MC+ pluss ønsker alle et Godt Nytt MC år

Vi i MC+ vil ønske våre lesere et godt nytt år, og takke for det gamle. Siden vi startet opp i mars har vi presentert 53 egenproduserte artikler. Vi har truffet en rekke interessante mennesker, og gjort flere nye bekjentskap.

Det har vært en givende periode for oss, og vi har også fått god respons og mange fine tilbakemeldinger. Fortsatt føler vi at det er mange interessante folk, klubber, sykler og hendelser her i vårt område som fortjener å bli løftet frem i lyset.  Av flere ulike årsaker ble dessverre  kapasiteten vår begrenset utover høsten og vinteren, men vi planlegger å komme sterkt tilbake. I månedsskiftet februar – mars er målet igjen å presentere nye artikler ukentlig. Vi tar gjerne imot tips om ting som kan være interessant å skrive om, så ikke nøl med å ta kontakt.

Ved å klikke på bildet under får man en liten bildekavalkade fra saker vi har dekket i året som gikk. Med den vil vi si:

Godt nyttår til dere alle!

Et tilbakeblikk på 20107
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/0/4/4/mc-pluss.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2692