Team MC satser på Triumph i Bergen

Triumnph Bobber

Med egen eksklusiv Triumph-butikk i Åsane er det ingen tvil om at Team-MC Bergen satser stort på Triumph i Bergen. Med alle eggene i samme kurv er dette utvilsomt et modig steg å ta.

Åpningen fant sted siste helgen i februar. Egen førpremiere for inviterte gjester fredagen og åpent for alle om lørdagen. På fredagen, da MC+ var tilstede, var stemningen upåklagelig. Gjestene var både overrasket og imponert over hvor flott butikken var blitt. Superlativene satt løst og ønskene om at Team MC skal lykkes med sin satsing virket genuine.

Triumph i Bergen
Slagord direkte på veggene hører med til konseptet.

Første i Norge

Det er Triumph sine egne markedsfolk fra England som har utformet butikken. Helt i tråd med deres eget konsept,  Triumph World Store. Faktisk er dette den første butikken av sitt slag i Norge. Det har gitt en svært smakfull butikk, og selv om Triumph sine farger er mørke, har butikken blitt både lys og oversiktlig. Rune Røst og Liv-Heidi Osland, som eier aksjene i Team MC Bergen, har all grunn til å være fornøyd med det de og deres team har fått til.

Speed Triple
Speed Triple 1050.

Daglig leder ved Team MC, Liv-Heidi Osland, fortalte i sin åpningstale at de hadde stor respekt for oppgaven med å bringe Triumph tilbake til kundene i Hordaland. De er fullstendig klar over at de har en bratt lærekurve foran seg, men de lærer mer og mer for hver dag som går. Ikke minst gjennom samtaler med de mange kunnskapsrike Triumph-kundene som besøker butikken.

Demosykler

På åpningen var det 10-12 sykler i utstillingen. Blant annet flere ulike modeller av den stadig mer populære Classic Modern serien. Her var den mye omtalte Bobberen selvsagt i sentrum. De venter også inn demosykler slik at folk får anledning til å prøve. I tillegg blir det en Bonneville og en Tiger som kommer til å gå inn i stallen av Team MC sine kjøreskolesykler.

 

Les mer fra åpningen på TriumphiVest

Vi ønsker Team MC lykke til med satsingen.

Triumph Street Cup
Street Cup 900.