Suksess for MotoGP visning

Stor interesser for MotoGP

I anledning åpningen av MotoGP sesongen i Qatar denne søndags ettermiddagen inviterte MC Klær Bergen til visning av løpet i sine lokaler i Totlandsveien.  Såvidt vi vet har dette aldri blitt gjort i Bergen før, men suksessen kom umiddelbart.

Selv om det ikke finnes noen anledning til å drive med aktiv banekjøring her i byen, er det tydelig at interessen er der.  Mellom 40 og 50 personer hadde tatt turen og de gikk ikke skuffet hjem. MC Klær stilte med kaffe og vafler, mens MotoGP leverte et svært tett og spennende løp.

Det ble et svært spennende løp for de 40 – 50 fremmøtte hos MC Klær.

Spenning til siste nikk

Stemningen i lokalet var til å ta og føle på. Spesielt de siste rundene. Her var ingen ting avgjort før siste meter. Marc Marquez (Honda) prøvde i siste sving, men Dovizioso (Ducati) klarte å svare umiddelbart og trakk det lengste strået til slutt. 0,027 foran sin argeste rival. På en populær tredje plass fulgte evigunge Rossi (Yamaha).

I likhet med alle gjestene, var også Ethel Gjellestad hos MC Klær strålende fornøyd med kvelden. Hun kunne fortelle at hun satset på å vise de to første rundene nå i starten av sesongen og de to siste til høsten.

 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/0/4/4/mc-pluss.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2692