Rockabilly motevisning med Kjell Elvis hos Mc Klær Bergen

Den profesjonelle Elvis-imitatoren Kjell Elvis var trekkplaster for Rockabilly motevisning hos MC Klær Bergen på lørdag.

Mc Klær Bergen var en av aktørene blant forhandlerne på årets vårmønstring. Dagen før arrangerte de sin egen Rockabilly motevisning. En ytterst travel helg.

Ethel Gjellestad er innehaver og daglig leder for utstyrsbutikken Mc Klær Bergen i Totlandsvegen 2 ved Nesttun. For andre gang denne våren arrangerte hun en event i egen butikk. Forrige gang var i mars da det var stor flyttefest i lokalene. Denne gangen smelte hun til med en forrykende motevisning.

Kjell Elvis poserte villig for de fremmøtte.
Elvis-imitator

Den kjente Elvis-imitatoren, Kjell Elvis, skulle holde show ved Er-An veikro senere på kvelden. Ethel var om seg og fikk leid ham inn som trekkplaster for sitt eget show. Været var absolutt på arrangørens side denne dagen. Ja, kanskje var det nesten litt for bra. Slik at folk hadde lagt andre planer for å utnytte denne strålende dagen. Likevel var det stort fremmøte og det lot til at de fleste ankom på motorsykkel, slik Ethel hadde oppfordret til. Parkeringsplassen var i hvert fall fyllt godt opp med sykler da vi ankom litt før klokken 16 og fikk med oss siste låt av Kjell Elvis.

Ethel Gjellestad var konferansier for sitt eget moteshow. Det var bare én av rollene hun hadde denne ytterst travle lørdagen. Her har hun tatt oppstilling i butikkens egen, tidsriktige pickup truck.           

Tettpakket butikk

Ethel var konferansier for motevisningen både før og etter Elvis-seansen som forøvrig strakk seg over fire låter. En kort konsert, men godt mottatt av publikum. Butikken har investert i en tidsriktig pickup truck som blant annet skal brukes i promotering av Rockabilly-imaget som Ethel ivrer for. Omtrent i det samme hun var hoppet ned fra planet på pickup’en, så var hun i gang med sine andre roller denne hektiske lørdagen. Hun ledet an og inviterte publikum inn i den velfylte butikken. Ethel presiserer at det først og fremst er kjøreutstyr for motorsyklister som skal være hovedutvalg. Det gir likevel rom for å komplementere kleskolleksjonen, og Ethel er svak for Rockabilly-perioden. Hun har særlig satset på merket Rusty Pistons, som er klart retroinspirert. En stil som henvender seg like mye til Amcar-miljøet og andre motorinteresserte som liker rocker-stilen.

Ragnhild Lepsøy viser frem klassisk retrokjole med polka dots.
Stramt tidsskjema

Kjell Elvis hadde et stramt tidsskjema og måtte avgårde i en fart. Han rakk å gi Ethel en god klem før han forlot bygningen mens det var på det mest hektiske. Entertaineren lyder egentlig navnet Kjell Henning Bjørnestad og er født i 1968. Han har opptrådt i mer enn 25 år og skal være Skandinavias eneste profesjonelle fulltids Elvis-imitator og med en imponerende merittliste på CV’en sin. Blant annet er han blitt kåret til Europas beste og verdens tredje beste Elvis-imitator. I 2007 var han blant finalistene i The Ultimate Elvis Tribute Contest som ble arrangert av Elvis Presley Enterprises. Han har også hatt en rekke TV-opptredener, både i Norge og i utlandet.

Elvis has left the building.
Showmaker

Ethel Gjellestad nevnte på lørdag at hun godt kunne tenke seg å arrangere noe lignende også til neste år. Hennes engasjement og evne til å stelle i stand show er imidlertid blitt lagt merke til, og i ettertid er hun blitt kontaktet av folk som liker det hun har gjort. Det vil derfor ikke forbause oss om hun dukker opp med nytt show på et mc-arrangement til neste år.

Mange hadde benyttet motorsykkel til showet.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Anita Bergsvåg ankom på sin Big Dog.                                                                                                                                                             
Ingen av Terje Bergsvågs sykler var vasket og polert for anledningen, så han tok den han hadde for hånden.                                                                                                                                                                                                                                                           
Nora og Ronja, døtrene til Ethel, stod for salg av snacks og forfriskninger på uteplassen.                                                        
God stemning når man treffer kjente.

Kanskje ikke helt rock n’ roll, men definitivt dagens mest fargerike.

 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/0/4/4/mc-pluss.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2692