NM og NC finaler på ACR til helgen

Marius Notøy
Marius Nptøy og samboer Marianne har brukt store deler av uken på reise til ACR for å forsvare tredje plassen i Superstock NM

Før avslutningsrunden  i NM i Superstock 600 nå til helgen ligger Marius Notøy på tredje plass. En plassering han vil gjøre alt for å beholde.

Foreløpige værmeldinger tyder på at det kan bli vått i Mo i Rana denne helgen og da kan jo som kjent alt skje. Samtidig som det utligner litt av forskjellen på utstyret, øker jo også sjansen for å gå ut også. Så her gjelder det å finne balansen mellom å presse og være sikker. Avstanden fremover på listen er for stor til å ha tro på avansement og fokus bør derfor være å trygge tredjeplassen. Dette har vi stor tro på at Notøy vil klare, og vi krysser i alle fall fingrene for han.

Det blir nok en tøff kamp om tredjeplassen i Superstock 600.

Full runde i Norgescup også

Men, Notøy er ikke alene på Artic Circle Raceway denne helgen. Det er også avslutning for de øvrige klassene, mens Superbike først blir avgjort på Rudskogen første helgen i september.

Uten av vi har full oversikt, har vi forståelse av at de fleste av vestlendingene deltar på denne runden også. Ganske imponerende når en tenker på at avstanden fra Bergen til ACR er på over 1100 km en vei!

Jevnt også i Superbike

Det var litt stang ut for Team Ripel’n forrige runde, men han ligger fortsatt på en fjerdeplass i sammendraget med kort vei frem til pallen. Vi vet han liker denne banen og dersom det skulle bli vått i tillegg, kan han utrette store ting. Men, det blir viktig å komme til mål også.

Heller ikke for team Ripel’n er det langt opp til pallen.

Vi skal prøve å få lagt ut linker til LiveTiming av løpene og kommer selvfølgelig tilbake med rapport over helgen.

Vi ønsker alle førerne lykke til.