Indianertreff på Voss

Denne dedikerte Indian -gjengen står klar til å ta i mot deg på Voss denne helgen.

Indian Viking Ride er i gang på Voss. Det er Indian Motorcycle Riders Group med Bergensavdelingen Rain City – Norway som sammen med MC Marine er arrangør.

Riggingen i full gang fredag morgen

Arrangementet startet opp allerede torsdag ettermiddag, og vil pågå frem til søndag. Det er lagt opp til prøvekjøring av Indian motorsykler både fredag og lørdag. Fredag ettermiddag er det ølsmaking på lokalt bryggeri som står på programmet.

President i Rain City Norway, Stig Solbakken, er svært fornøyd med lokalene for helgens Indian-party. Det finner sted på Inside Voss Rock Cafe.

Fellestur

Om været tillater det, vil det bli fellestur på lørdag. Arrangørene hevder de er fornøyde om de bikker 100 deltagere på treffet, men ser ikke bort fra at det kan bli  en del flere enn det. Treffet er forøvrig åpent for alle mc-merker. Overnattingskapasiteten på Voss later til å være fullt unyttet, men med kort distanse fra Bergen er det en glimrende anledning til å avlegge Voss et besøk denne helgen.

Eget, lokalprodusert Indian-øl er bare én av aarangørenes mange gimmicks.
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/0/4/4/mc-pluss.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2692