Håkon Pedersen skuffet seg selv i TrialGP

Etter å ha vunnet kvalifiseringen i går er nok Håkon Pedersen litt skuffet over seg selv etter 13. plass i dagens løp i TrialGP i Spania.

Håkon Pedersen, som er tre ganger norgesmester og har flere topp plasseringer i EM, deltar i år med en full satsing i Trialsportens GP sirkus. Han kjører i 250 klassen, Trial2, som er den nest høyeste klassen.

Håkon Pedersen vant kvalik
På topp i kvalifiseringen

Etter gårsdagens suksess hadde nok Håkon visse forventninger til dagens løp, men dessverre skulle det vise seg å være en slik stang ut dag. Det startet på verst mulig måte med en motorstopp i første seksjon. Han måtte da til å skru og det viste seg at han hadde fått noe rusk i en dyse i forgasseren. Dermed fikk han tidsproblemer, spesielt i andre runde da flere kjørere fra GP klassen gikk forbi ham. På grunn av tidsproblemene ble han også nødt til å droppe to seksjoner.

Syndefloden

I andre runde dukket syndefloden opp i Spania. Det regnet og haglet og ble selvfølgelig veldig gjørmete og glatt. Til slutt endte han på en 13. plass, som er veldig mye dårligere enn han hadde sett for seg og nok er god for.

TrialGP
Håkon Pedersen kjører full TrialGP i 2017

Neste runde er i Japan og da er han nok veldig motivert til å reise kjerringa. Det sies at uflaks jevner seg ut over en sesong, så vi får håpe Håkon har fått sin del allerede.

Siden vi regner med at det er svært mange i mc-miljøet som overhode vet hvem Håkon Pedersen er,  håper vi å kunne komme med en skikkelig presentasjon ham før han reiser til Japan.

 

 

 

1 Comment

    Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/0/4/4/mc-pluss.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4791
  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/0/4/4/mc-pluss.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4791 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/0/4/4/mc-pluss.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4791

    Stå på Håkon! Vet at dette kan du og det viser du gang på gang!

Kommentarer er lukket.