Håkon Pedersen på 11. plass i Andorra

TrialGP - Andorra
Det var brennhett under TrilGP denne helgen, Foto: Team Norway Trial

Etter to runder i øsende regn, var det ekstrem varme i den tredje runden i TrialGP.  37 grader fikk det nok til å koke inni hjelmen for enkelte av deltakerne i helgens runde i Andorra.

Seksjonene var ikke av de vanskeligste denne helgen, men det var likevel fullt mulig å få 5 prikker i alle seksjoner. Her ble det dermed en kamp om å ikke gjøre feil. Frem til den 13. seksjonen i første runde gikk det veldig bra. Her valgte Håkon dessverre en feil linje og det ble en kjedelig femmer i en relativ lett seksjon. Det ble også knapt med tid og han måtte klippe seksjon 15 på denne runden. I tillegg så ble det 4 tidsprikker. Men, altså en grei runde foruten seksjon 13.

Kvallik Andorra
Med femte beste startposisjon lå alt til rette for et godt løp i dag.

To uheldige seksjoner

Andre runde så ut til å gå veldig bra, helt til seksjon nr 6 der han falt 10-20 cm fra utgangen. I seksjon nr 8 var han borti en pil og fikk nok en femmer. Han ble nok sint på disse to feilene og på de siste 6 seksjonene kjørte han feilfritt.

Mye bra, optimistisk for fortsettelsen

Alt i alt var han fornøyd med veldig mye denne dagen, selv om resultatet ikke gjenspeiler kjøringen. Det er veldig jevnt i dag og uten de tre feilene hadde det vært topp fem i dag. Neste runde er allerede neste helg, da i Frankrike. Til den runden ønsker han seg betydelig vanskeligere seksjoner og håper da å kunne kjempe helt i toppen.

Sondra Haga
Sondra Haga og Håkon Pedersen deltar begge i TrialGP. Foto: Team Norway Trial

Sondra Haga fra Norge kom på plassen bak Håkon.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/0/4/4/mc-pluss.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2692